середу, 26 серпня 2020 р.


Міжнародне партнерство.

Вебінар для вчителів англійської мови в Тернопільській області.

  
 
 


Відповідно до плану роботи ТОКІППО, з метою впровадження в навчальний процес сучасних методів викладання англійської мови, підвищення фахового рівня вчителів в умовах компетентнісно-орієнтованого навчання та в рамках міжнародної співпраці 26 серпня 2020 року відбувся вебінар для вчителів англійської мови на тему «Формування умінь усного мовлення в умовах дистанційного навчання».

Семінар організований ТОКІППО у співпраці з представництвом британського видавництва Pearson в Україні та міжнародним освітньо-методичним центром Dinternal Education для вчителів англійської мови Тернопільської області.

180 учасників заходу -  працівники методичних установ, голови методоб’єднань та вчителі-практики - дізналися про дієві підходи до планування уроку задля формування умінь усного мовлення та його оптимальної адаптації до умов змішаного навчання, зокрема про способи організації парної й групової форм роботи в режимі онлайн, а також проведення перевірки домашнього завдання.

В роботі вебінару брали участь Юлія Киянець та Кріс Кірбі – методисти компанії Dinternal Education та  Лідія Уруська – методист ТОКІППО.

Немає коментарів:

Дописати коментар