вівторок, 27 грудня 2022 р.

 


Шановні колеги!

Хочемо повідомити, що Британська Рада в Україні оголошує набір нової когорти вчителів для участі в курсі «Викладання та навчання у важкі часи» у лютому 2023 року.

 

Офіційний лист від МОН надійде згодом, але ми поширюємо цю інформацію заздалегідь, щоб вчителі мали достатньо часу на заповнення аплікаційної форми.

 

Курс проводитиметься у Кракові, Польща.

 

До участі в курсі запрошуються внутрішньо переміщені вчителі англійської мови, які продовжують навчати своїх учнів, або вчителі англійської мови чи їхні колеги, які працюють з внутрішньо/зовнішньо переміщеними учнями. 

 

Британська Рада оплачує проживання, харчування, тренінг та матеріали. Учасники мають придбати квитки самостійно, але організатори повернуть ці витрати.

 

Зацікавлені вчителі, які відповідають вимогам до учасників, мають заповнити аплікаційну форму до 10 січня 2023 року за покликанням https://forms.office.com/e/4hmc3bcR9a

 

Дізнатися про зміст курсу та відгуки вчителів попередніх когорт можна на сайті Британської Ради https://www.britishcouncil.org.ua/en/teaching-and-learning-in-difficult-time

Немає коментарів:

Дописати коментар