понеділок, 31 січня 2022 р.

Відбувся III етап Всеукраїнської учнівської олімпіади

 з англійської мови

У відповідності до вимог Міністерства освіти і науки України щодо структури змагань та регламенту їх проведення 26 січня 2022 року у м. Тернополі відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. У змаганнях узяли участь 13 учнів/учениць 9 класу, 13 учнів/учениць 10 класу та 15 учнів/учениць 11 класу.

Учасники олімпіади успішно виконали тестові завдання на визначення рівнів мовленнєвої компетентності в аудіюванні та читанні, а також продемонстрували креативність у висловлюванні своїх думок й осмисленні певних проблемних ситуацій у розрізі запропонованих тем засобами усного та писемного мовлення.

За результатами перевірки завдань та підбиття підсумків журі визначило переможців ІІІ етапу учнівської олімпіади з англійської мови. Загалом дипломи I, II та III ступенів отримають 20 учасників. Протоколи обласної олімпіади 2022 року розміщені за покликанням http://ippo.edu.te.ua/naukovo-metodichna-robota/olimp/olimpiadi/rezultati

Вітаємо переможців III етапу олімпіади, які представлятимуть нашу область на IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, що відбудеться наприкінці березня 2022 року у м. Тернопіль.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар