неділю, 12 серпня 2018 р.



Світлина від Oleksandra Voychyshyn.Світлина від Oleksandra Voychyshyn.

Світлина від Oleksandra Voychyshyn.Світлина від Oleksandra Voychyshyn.
 
Світлина від Oleksandra Voychyshyn.
З 06 по 10 серпня 2018 р. Заліщицька державна гімназія стала місцем проведення Всеукраїнського літнього табору для вчителів англійської мови CAMP L.E.A.D.
Директори табору, волонтер Корпусу миру Тодд Гейбл, директор гімназії Олександра Войчишин і вчитель англійської мови Ірина Лучин, здійснили усі необхідні організаційні заходи та забезпечили ефективну роботу табору протягом тижня.
Директор Корпусу миру в Україні Майкл Кетовер, представник посольства США в Україні, який відповідає за викладання англійської мови в навчально-освітніх закладах України, Джон Сілверпредставники Американських рад, 20 волонтерів Корпусу миру та методист з англійської мови ТОКІППО Лідія Уруська працювали з 85 вчителями англійської мови з 20 областей України.
Насичена програма табору містила різноманітні заняття з актуальних навчально-методичних та освітньо-виховних тем, екскурсії, ігри, вікторини, конкурси, квести та талант-шоу.
На підтвердження здобутих впродовж таборування знань та вмінь, усі учасники табору отримали сертифікати, засвідчені представниками МОН України, посольства США та Корпусу Миру США в Україні.
Заліщицька державна гімназія вкотре підтвердила свій статус навчального закладу-лідера з питань впровадження ефективних підходів до англомовного навчання та забезпечення фахового росту вчителів.
 

1 коментар:

  1. Дякуємо методисту з англійської мови ТОКІППО Лідії Уруській за підтримку, активну участь у Всеукраїнському літньому таборі Camp L.E.A.D.- Zalishchyky 2018 та за високу оцінку діяльності нашого закладу освіти.

    ВідповістиВидалити