неділю, 27 листопада 2016 р.

GoCamp.2017



If you want to change the world, inspire a kid!
Влітку 2016 року ми вперше провели пришкільні мовні табори GoCamp, які мали неабиякий успіх як серед шкіл, так і серед волонтерів. Ми вирішили не зупинятися на досягнутому. Навпаки, в цьому навчальному році ми хочемо запросити вже 1 000 іноземних волонтерів, аби GoCamp 2017 охопив 100 000 дітей з усієї України! Отже, відкриваємо новий набір в GoCamp!
GoCamp - це новий формат табору, робочою мовою якого є англійська, німецька, французька чи іспанська. Протягом трьох тижнів табору діти зможуть взяти участь в реалізації захоплюючих проектів та завдань, поспілкуватися англійською з іноземними волонтерами та відпочити. За допомогою спеціально розробленої програми діти будуть перебувати в багатокультурному середовищі, навчатися працювати в команді, критично мислити та бути толерантними до інших.

Формула GoCamp:
1.     Напрямок табору: STEAM, Citizenship, Leadership and Career, Sports and Health.
2.     Програма табору базується на гейміфікації активностей та спрямована на розвиток у дітей життєвих навичок та цінностей, вміння поєднувати та використовувати знання з різних предметів.
3.     Тренінг для вчителів: спеціально залучені тренери допоможуть вчителям англійської мови та їхнім колегам здобути вміння, необхідні для розробки та реалізації програми в рамках обраного школою напрямку.
4.     Іноземний волонтер: залучення волонтера забезпечить міжкультурне спілкування та сприятиме подоланню мовного бар’єру.
5.     Орієнтаційний тренінг для волонтерів: сприятиме адаптації іноземців в Україні і запропонує їм попрактикуватися в активностях перед тим, як вони приїдуть до вашого GoCamp.
6.     Ресурси: каталог метаріалів за різними напрямками на gocamps.com.ua.
7.     Приймаюча сім’я (host family): проживання волонтера в українській родині дає унікальну можливість міжкультурної комунікації та подолання взаємних стереотипів. Саме школа має попіклуватися про те, щоб знайти бажаючу родину, яка прийме волонтера до себе на період табору.
Як взяти участь в проекті?

Крок 1. Ознаймитися з детальним описом проекту на сайті gocamps.com.ua.
Крок 2. Виконати креативне завдання. Ознайомитися із вимогами: gocamps.com.ua.
Крок 3. Заповнити анкету на сторінці gocamps.com.ua. Прийом заявок буде відкритий до 10 грудня 2016.
Крок 4. Чекати на результат. Рейтингування шкіл і підбір волонтерів для шкіл відповідно до обраного напрямку. Підбір волонтерів відбувається відповідно до рейтингу школи. Ми оцінюємо креативне завдання, описи школи та населеного пункту як українською, так і англійською мовами.
Крок 5. Підписати Меморандуму про співпрацю між Глобал Офіс та Школою.
Крок 6. Познайомитися з волонтером.
Крок 7. Відвідати тренінг для вчителів.
Крок 8. Розробити програму спільно з волонтером.
Крок 9. Let's GoCamp!
                                                                                                    
Детальніше ознайомитися з проектами та подати заявку можна на сайті gocamps.com.ua.
Let’s GoCamp!

Немає коментарів:

Дописати коментар